Over ons

Een luchtdrukremcomponent vraagt niet om een standaard revisie- of verkoopproces. Daarom is het bij Technisch Bureau Holl niet de vraag welk productnummer u nodig heeft, maar welke totaaloplossing in uw geval het beste is. Hierbij is onze gedetailleerde kennis en ervaring van ieder luchtdrukremsysteem, welke kan worden toegepast op elke truck, trailer en bus, van onschatbare waarde.

Het revisieproces is een uniek proces dat wij al meer dan 45 jaar in eigen beheer uitvoeren. Dit revisieproces wordt voornamelijk toegepast voor de Nederlandse markt. In verband met het retourneren van oude units is het minder geschikt voor toepassing in de internationale markt. Maar wanneer gewenst is dit uiteraard wel mogelijk. De revisie bij Technisch Bureau Holl wordt louter uitgevoerd met originele reparatiesets van Wabco, Knorr Bremse en Haldex.

Iedere klant die contact met ons opneemt zet het bedrijf in beweging. Van de afdeling verkoop en de diverse technische specialisten tot aan de afdeling distributie. Ga er maar vanuit dat wanneer wij u geen passende oplossing kunnen bieden, niemand dit kan.

Technisch Bureau Holl is de enige leverancier in Nederland met luchtdrukremmen als specialisme. Verspreid over heel Europa zijn er slechts enkele specialisten op dit gebied, waar wij intensief mee samenwerken. Hierdoor hebben wij een internationaal netwerk op weten te bouwen waarvan wij optimaal gebruik kunnen maken om elke vraag of probleem op te lossen.

Door samenwerking met alle grote fabrikanten kunnen wij u de meest complete en grootste voorraad van alle type en merken luchtdrukremcomponenten voor trucks, trailers en bussen leveren. Fabrikanten zoals Wabco, Knorr Bremse en Haldex werken intensief met ons samen. Wij nemen u alle zorgen en vraagstukken op het gebied van luchtdrukremmen, over de courante tot de meest exclusieve delen, uit handen.

Onze merken

TECHNISCH BUREAU HOLL

Hogelandseweg 89
6545 AB Nijmegen

 

Tel: +31 24 374 14 77
Fax: +31 24 374 14 87
verkoop@technischbureauholl.nl

Technisch Bureau Holl

Hogelandseweg 89
6545 AB Nijmegen